ootd_04032017

Coat: Second Hand
Scarf: Tiger of Sweden
Knit: COS
Jeans: Zara
Shoes: Adidas by Raf Simons

Talvi saavutti viimein sen lakipisteen, jonka jälkeen toppatakit sekä välikerrokset aiheuttavat liki paniikkikohtauksen ja iho huutaa vapautta. Talvikamat lentäisivät kaaressa ullakolle, mutta jakomielitautinen sää pitää huolen siitä, että projekti pysyy haaveena vielä tovin jos toisenkin.

Aamu sarasti eilen keväisen auringonpaisteen kirkastamana ja päätin pukea päälleni hieman kevyempää vaatetta. Onneksi valitsin päällysvaatteeksi Uffista löytämäni Arvotexin takin, sillä muuten olisin jäätynyt pystyyn tuulen ja lumipyryn ristituleen. Turkulainen villakangastakki on kuin käsityönä minulle tehty ja kashmirin sekä villan sekoite tuntuu todella ylelliseltä 35 euron ostokseksi.

Pukeuduin läpi kasiluokan lähes ainoastaan ruskeavalkoiseen raitapaitaan, jonka päälle laitoin Ramonesin snadisti kittanan bändipaidan. Yliannostushan siitä seurasi, mutta uusi pakkomielle sai alkunsa viime vuonna, kiitos Adore Delanon. Sinivalkoinen raitapaita ilmestyi kuin tilauksesta COSin kevätvalikoimaan ja olen jo maaliskuussa varsin tyytyväinen käyttäjä.

Zaran farkut olivat viime kesän lempparit, mutta ne vaativat seurakseen paljaat nilkat. Onneksi Raf Simonsin Adidakselle suunnittelemat Stan Smithit valaisevat hieman mustia sukkia. Ostin tossut kesällä ja vaikka en fiilaa Adidasta lainkaan, ovat nämä kengät saaneet kovaa kyytiä ympäri vuoden.

Viime viikon asukuvassa puhuttiin bandanoista. Löydät tuotteen täältä

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s