boulezar2

Achtung! Arvon bloggajanne on kohdannut tällä viikolla odottamattomia ajankäytöllisiä ongelmia ja palstalla on ollut totuttua hiljaisempaa. Arki pääsi toisin sanoen yllättämään, mutta velvollisuuksien ohella ehtii onneksi ajatella yhtä sun toista, kuten hiuksia.

Kampaus on alkanut orastavasti rehottaa jokaisesta mahdollisesta ilmansuunnasta ja jakomielitautiset mietteet ovat ottaneet jälleen vallan. Jatkaako vanhalla linjalla vai kokeilisiko jotain aivan uutta? Kysymykset pyörivät päässä puolentoista kuukauden välein, mutta lopputulos on kaikesta pohdinnasta huolimatta samanlainen.

Saksalaisen Boulezarin talvimallisto oli viilattu viimeisen päälle päälakea myöten. Miesmallille oli kammattu varsin klassinen kampaus, joka kiiltää sopivalla taajuudella. Oma katseeni kiinnittyi sotilaallisesti viimeisteltyihin sivuihin, jotka oli jätetty sopivan virkistävän pitkiksi. Tahdon kokeilla itsekin!

Tosin haveisiin vain jäävät nämä Boulezarin lookit, sillä meikäläisen kihartuvaa hiusta ei voi valitettavasti kasvattaa sivuilta yhtä pitkiksi kuin kuvan mallilla.

boulezar1

Meikäläisen frisyyriä voi tarkastella esimerkiksi uusimmasta asupostauksesta. Sen löydät täältä

Photos: Boulezar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s