brooklyn_beckham_wonderland_1 (1)

Tiistain vinkki-vitonen: käyttökelpoisimmat trendit löytyvät catwalkien ja katutyylien sijaan muotilehdistä. Omaan tyylin sopivia asioita saa usein etsiä editorialeista suurennuslasin kanssa, mutta stailistin tai toimittajan sanaan voi onneksi luottaa kuin kiveen, oli mallina kuka tahansa.

Brooklyn Beckhamista on kasvamassa kovaa vauhtia vanhempiensa kaltainen muoti-ikoni. 17-vuotias kloppi on poseeraannut jo useille brändeille sekä muotilehdille ja aloittanut valokuvaajan uransa vaatimattomasti Burberryn toimeksiannolla. Nuorukaisen uusin valloitus on Wonderland-aviisi, joka on yhtä lailla parin viimeisen numeron perusteella melkoisessa nosteessa.

Christian Oitan valokuvaamassa ja Warren Leechin stailaamassa editorialissa on poikkeuksellisen hyvä fiilis. Kuvausten teinileffoja henkivä miljöö on valittu osuvasti ja Burberryltä, Louis Vuittonilta ja Guccilta lainatut vaatteet sopivat saumattomasti Beckhamin persoonaan. Tutkin Oitan napsimia kuvia ensimmäisen kerran jo viikko sitten, mutta sisäistin vasta sunnuntai-iltana stailistin kirkkaimman älynväläyksen: verkkahousut.

Verkkarit ovat olleet parin viime vuoden ajan pääasiassa teinien yksityisomistuksessa. Imukireät, aivan liikaa paljastavat kolmiraidat ovat lähinnä hirvittäneet ja fashionistojen sporttaamat nappiverkkarit ovat aiheuttaneet puolestaan vilunväristyksiä. Brooklyn Beckham näyttää onneksi mallia, miten verkkahousut tulisi pukea jalkaan. Istuvuus ja kenkävalinta ovat kaiken a ja o, ettäs tiedätte, fucc boit.

brooklyn_beckham_wonderland_2 (1)

 

Nappasivatko nämä tyylit? Suosittelen siinä tapauksessa tsekkaamaan Aime Leon Doren tyylit tästä postauksesta

Photos: Screen shots/Christian Oita’s Instagram profile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s