OOTD 26.2.2017

ootd260217

Bandana: Second Hand
Knit: Samsøe & Samsøe
Trousers: COS
Shoes: Second Hand

Bandanat ovat olleet tyylini kulmakivi jo vuodesta 2011 lähtien. Black Lips -yhtyeen kitaristilla oli tällöin tapana sitoa paisley-kuvioinen neliöhuivi kaulaansa, mitä meikäläinen matki kiltisti perässä. Hyvältä se näyttää toki edelleen, mutta tästä postauksesta voit tarkistaa, mistä kaikkia sai alunperin alkunsa.

Samsøe & Samsøen syyssesongin mallistosta ostettu villapaita on maailman pehmein. Se on samalla myös erityisen helposti nukkaantuva paita, mutta ei sillä niin väliä. COSin villasekoitehousut ovat puolestaan trendikästä pyjamamallia. Vyölle ei ole tarvetta, vaan pöksyt voi kuroa vyötärölle narun avulla. Nyöritys on kivaa vaihtelua, vaikka solmu aukeaa välillä vähän turhan herkästi juuri silloin, kun on järkyttävä kiire keskellä kaupunkia.

Uffista ostetut herrainkengät ovat mallinsa puolesta klassiset ryönäkengät. Kiiltonahka ei pahemmin välitä kurasta ja kopiseva korko suoristaa ryhdin. Kengät ovat harmi vaan helvetin liukkaat ja käytettynä ostettuihin kalosseihin ei tekisi mieli vaihtaa pohjia. Kuravellissä on onneksi hyvä käydä aina silloin tällöin kääntymässä, jotta perspektiivi pysyy paikallaan ja horisontti suorassa.

Samsøe & Samsøe edusti myös viime viikon asukuvassa. Sen löydät täältä

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s