tomimustikkafup_1.jpeg

Aika on vierähtänyt taas sai-raan nopeasti. Olen kirjoittanut blogia pitkän tauon jälkeen Lilyssä jo kuukauden verran, hurjaa!

Blogin ylösnousemus on tuonut mukanaan myös aivan uusia seuraajia. Mukavaa, että olette löytäneet perille! Meikäläisen sisällöntuotanto ei rajoitu vain blogin sivuille, vaan olen trendikkään aidosti läsnä myös muualla. Seuraavasta löydätte linkit niihin kanaviin, joita päivitän ahkerimmin:

Facebook

Facebookin seuraajat saavat tietää yleensä ensimmäisenä uuden postauksen julkaisusta. Sivu ei sisällä varsinaisia erikoistehoisteita tai ohjaajan versioita, mutta se on mielestäni kätevin tapa seurata uusien artikkeleiden ilmestymistä.

Twitter

Tapaan tuutata Twitteriin lentäviä lausahduksia ja irrallista ajatuksenjuoksua. Tviittailen vähän mistä sattuu – aiheella ei ole niin väliä, vaan sisällöllä. Livetviittailu erilaisten kulttuuririentojen osalta on erityisen lähellä sydäntäni.

Instagram

Kadotin otteen Instagramista joksikin ajaksi, mutta nyt olen taas palannut taltioimaan elämää myös kuvien muodossa. Enemmän tunnelmia, vähemmän selfieitä. Siinä ohjenuorani Instagramia varten.

Bloglovin’ ja Blogit.fi

Ikävöin vanhaa kunnon Blogilistaa tasaisin väliajoin. Se on ollut ainoa omasta mielestäni toimiva blogisyöte, jonka kehittämisen olisi soinut jatkuvan vielä tänä päivänä. Sama homma hoituu kuitenkin tätä nykyä Bloglovinissa ja Blogit.fi -sivustolla, mikäli tällaisia tykkäät käyttää.

Tumblr

Tumblr on se sosiaalisen median kanava, jossa sisäinen hipsterini pääsee valloilleen. Käytän palvelua nykyään melko harvoin, mutta silloin kun tumblaan, tumblaan täysillä. Se tarkoittaa kauniiden editorialien ja sentimentaalisten taidekuvien yliannostusta.

Tahdotko tietää lisää blogini taustoista? Se selviää tästä postauksesta.

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s