Pleasures_ElvisPresley1

Lisenssisopimukset Elvis Presleyn perikunnan kanssa ovat muotiteollisuudessa kuumaa kamaa vuodesta toiseen. Olen rakastanut kuningasta päiväkodista saakka, joten en pistä pahakseni, että Elviksen nimeä hyödynnetään yhteistyössä jos toisessa: lisää fiilisteltävää itselleni. Opening Ceremony loi oman kokoelmansa aiheen tiimoilta pari vuotta sitten ja nyt on uuden tulkitsijan vuoro.

Uusin Elvis Presleyn nimeä kantava kokoelma on härski ajan hengen mukaisesti. Malliston kantavana teemana ovat suru ja kuninkaan kuolema, jotka Los Angelesissa asuvan PLEASURESin suunnittelijat ovat törmäyttäneet tämän päivän nuorisokulttuuriin. Vaatteet ovat tehty myytäviksi Yeezy- ja Jenner-sukupolville, joiden yhteys artistiin on olemattomampi jopa Opening Ceremonyn asiakaskuntaan verrattuna.

Pleasuresin kokoelma henkii tätä aikaa myös siksi, että siinä ei ole mitään omaperäistä. Kaikki mallistoon liittyvä on lainattu muilta ja aseteltu oman maun mukaisesti, mutta siinä PLEASURES onkin älyttömän hyvä. Kokoelma sisältää vain ja ainoastaan huppareita, paitoja, ja lippiksiä, jotka muistuttavat mallinsa puolesta Kanye Westin ja Justin Bieberin keikkamerchiä. Tylsiin vaatteisiin on saatu puhallettua aivan uutta puhtia Elviksen kuvilla ja kappaleiden nimillä: “Millions mourn Presley” -teksti tuntuu tässä kontekstissa vulgaarilta, mutta sellaistahan maailman meno tällä hetkellä on.

Take my hand,
take my whole wallet, too. 

Mitä muutakaan tässä voisi sanoa.

Pleasures_ElvisPresley2 Photos: Pleasures / Instagram and Website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s