ootd020217_0 (1).jpeg

Turtleneck: H&M
Cardigan: COS
Trousers: COS
Shoes: Opening Ceremony

Haluatteko kuulla salaisuuden? Markkinoiden parhaat poolopaidat löytyvät (tai löytyivät) Hennes & Mauritzilta. Vältin Hennesiä kuin ruttoa siitä lähtien, kun lopetin työskentelyt kyseisessä lafkassa lähes vuosikymmen sitten, mutta pakko sanelee toisinaan ohjeet ja lähdin tutkimusmatkalle poolopaidan perään. Kannatti mennä, sillä löysin 50 eurolla täydellisen, merinovillaisen neuleen, joka istuu kuin hansikas ja on pysynyt hyvänä vielä puolentoista vuoden aktiivisen käytön jälkeen.

Molemmat COSin vaatteet ovat syyssesongin löytöjä ja erittäin hyviä sellaisia. Merinovillainen villatakki on ollut monessa menossa mukana ja se on sopinut sekä rennompaan että vähän virallisempaan tilaisuuteen. Marjapuuron väriset housut ovat mallinsa puolesta hieman haastavat ja pehmeä puuvilla menee kurttuun turhan helposti. Kapea lahje tekee niistä kuitenkin salonkikelpoiset myös ihmisten ilmoille.

Tahdotteko tietää toisenkin salaisuuden? Jos löydätte Opening Ceremonyn kenkiä alennusmyynnissä, älkää missään nimessä kävelkö onnenne ohi. Löysin kuvassa näkyvät herrainkengät mega-alennuksesta Zürichistä ja olen pukeutunut niihin taukoamatta viimeisen kahden vuoden ajan. Pehmeä nahka on muovautunut ajan myötä täydellisesti jalkani muotoon ja niillä kävelisi vaikka maailman tappiin saakka.

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s