kuvaiho2

Julkaisin viime viikolla kuivan ihon juttusarjan ensimmäisen osan. Ehditkö kenties jo testata jotain työkalupakin tuotetta halkeilevien huulien hoitoon? Hyvin ehtii toki myöhemminkin, sillä talvikeli on pysynyt yhtä sekopäisenä ja epätasapainoisena kuin ennenkin. Tutkitaan siten työkalupakkia lisää ja edetään kehon temppelissä alaspäin.

1) Mádara: Cocoa & Plum Creamy Oil

Tämän talven hankalin iho-ongelma on ollut epäilemättä kuivat ja kipeät sääret. Ihan absurdi ongelma, jonka hoito on ajanut hulluuden partaalle. Naispuolisille lukijoille tilanteessa ei olisi varmasti mitään kummallista, mutta karvaisten jalkojen rasvaaminen on yhtä helvettiä. Tuotteen pitää olla just sopiva, jotta purkit eivät lennä pitkin seiniä.

Ostin Mádaran vauvarasvan myös taannoisella Prahan reissulla. Kermainen öljy kuulosti sopivalta kombolta, jotta se imeytyisi vaivatta jalkakarvojen läpi. Intuitio osui oikeaan, sillä voide on toiminut tähän tarkoitukseen erittäin hyvin. Tuote tuoksuu jostain syystä ihan märälle koiralle, mutta ihan sama, sillä koirat ovat yksi parhaita asioita maailmassa.

2) Weleda: Skin Food

Weleda on yksi luonnonkosmetiikan peruskivistä ja brändin suunnittelijoilla on ihanan apteekkarimainen lähestymistapa ihonhoitoon. Tuotevalikoimasta löytyy useita klassikoita, joiden ehdoton kuningas on Skin Food -hoitovoide. Keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteita sisältävä rasva tuoksuu tymäkälle ja vahvasta tuoksusta huolimatta tuote soveltuu käytettäväksi koko iholle.

Tuote on nimetty harvinaisen osuvasti, sillä iho tuntuu suorastaan ahmivan voidetta sisuksiinsa. Käytän Skin Foodia paikallisesti esimerkiksi kyynär- ja olkapäihin ja tuote imeytyy ihoon hetkessä. Rasvatut alueet jäävät hieman tahmeiksi, mutta tuote tekee tehtävänsä ja pysyy peilikaapissa vuodesta toiseen.

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s