samsoesamsoehelsinki2.jpg

Kuljin eilen yömyöhään pitkin Aleksanterinkatua. Uusi Tähtien sota -elokuva ei juuri lämmittänyt mieltä tuulen puhaltessa kaulaliinan läpi, mutta Galleria Esplanadin kohdalla piti painaa jarrua. Hennes & Maurtizin entisen paraatipaikan näyteikkunat olivat saaneet monen vuoden odotuksen jälkeen väri yllensä.

& Other Stories -brändin rantautumisesta Suomeen julkisoitiin jo aiemmin, mutta fasaadissa odottikin iloinen yllätys: H&M:n sisarbrändi saa naapurikseen Samsøe & Samsøen! Samsøe & Samsøe on ollut tämän vuosikymmenen piristävimpiä menestystarinoita. Tanskalainen brändi on ollut kohtuuhintainen ja laadukas vaihtoehto Acnen hintojen karatessa Pariisin muotiviikkojen vanavedessä ja J. Lindebergin vaatteiden laadun huonontuessa vuosi vuodelta.

Samsøe & Samsøeta on toki voinut aikaisemmin ostaa esimerkiksi Stockmannilta ja Beamhillistä, mutta valikoima toivottavasti laajenee uuden lippulaivaliikkeen myötä. Tanskalaisten vaatteiden hamstraus alkakoon helmikuussa!

Photo: Samsøe & Samsøe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s