Paluu menneisyyteen ja tulevaisuuteen

img_3702 (1).jpg

Aika on suure, jonka ajatteleminen saa aivoni mutkalle. Olen yrittänyt ymmärtää ja saada asiasta otteen: kesyttää käsitteen talutushihnaan, josta voin vetää sitä perässäni ja käskyttää mieleni mukaan. Sanomattakin selvää, että työ on vielä kesken.

Sama suure on vaivannut viime viikkoina tavallista enemmän. Täytin kuukausi sitten 25 vuotta ja sisäinen kirjanpitäjäni on vaatinut tilinpäätöstä elämän ensimmäiselle kvartaalille. Takerrun arkielämässä nostalgian ja suunnittelun sijasta useimmiten tähän hetkeen, mutta menneet ajanjaksot ovat pyörineet viime aikoina mielessä janana, välähdyksinä ja tapahtumaketjuina.

Kuluneen ajanjakson reflektointi on ollut sikäli vaivatonta, että olen pitänyt ovea auki elämääni netissä jo yhdeksän vuoden ajan. Niihin vuosiin on mahtunut satoja tekstejä, moninaisia keskusteluita ja uusia tuttavuuksia. Bloggaaminen on aiheuttanut myös riittämättömyyden tunnetta, ahdistusta ja pitkiä taukoja. Ja vaikka olen viihtynyt enemmän taustalla, on vuosiin mahtunut myös rahaa, näkyvyyttä ja arvokkain ehdokkuus, jonka musiikkiblogiportaali voi ansaita. Tarina on sisältänyt naarmuisia levyjä, kaikua, verenhimoa ja rosvoja. Ja juoni saa nyt luvan jatkua.

Kirjoitin Lilyssä Blodtørst-nimistä blogia vuosien 2011 ja 2013 välisenä aikana. Ne vuodet ovat olleet ehdottomasti oman blogihistoriani luovinta ja tuotteliainta aikaa. Pakenin sivustolta aikanaan mammabloggaajien ja varttuneemman väen tulvaa: imettävät äidit, remontit ja reseptit eivät tuntuneet ympäristöltä, johon oma blogini olisi mahtunut mukaan.

Ja tässä minä ja blogini olemme, neljä vuotta myöhemmin. Elämässä on tapahtunut Lilystä poistumisen jälkeen yhtä ja toista. En ole ehtinyt kirjoittamaan vapaa-ajallani juuri lainkaan, vaikka sitä on ollut vuodesta toiseen ihan helkkarin ikävä. Nyt tuli viimein sopiva hetki ottaa vielä viimeinen otto tämän harrastuksen kanssa.

Tervetuloa lukemaan blogia, joka on sekoitus tyyliä, musiikkia ja populaarikulttuuria! ™ on sekoitus Saint Laurentia, Soullandia ja Kierrätyskeskuksen ilmaislaareja. Saatat törmätä täällä kirjoittajan lisäksi Patti Smithiin, Allen Ginsbergiin ja Alyssa Edwarsiin. Olet palstalla, jossa inspiroidutaan ja vaikututaan horisontaalisesti, vertikaalisesti ja kaikista ilmansuunnista.

Halleloo! I’m back, bitches!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s