Acqua di Losó

acquadiloso

“Fortsätter följa min dream –
Tills jag har min egen parfym”, 

uhosi Södermalmin Lorentz pari vuotta sitten julkaistulla debyyttialbumillaan. Oma hajuvesi ei ole välttämättä ensimmäinen asia, jonka yhdistäisi yhteen Ruotsin viime aikojen menestyneimmistä, mutta omaehtoisimmista räppäreistä. Acqua di Losó -kappaleessa kuullut sanat eivät lopulta olleet pelkkä uhkaus, vaan aito viisivuotissuunnitelma.

Julkkistuoksut ovat tunnetusti oma taiteenlajinsa, jota esitellään useimmiten hajuvesiosastoiden halpishyllyillä. Lorentz seurasi oman tuoksunsa osalta onneksi Paris Hiltonin ja Britney Spearsin sijaan Byredon jalanjälkiä. Acqua di Losóa valmistettiin 140 kappaleen erä, joka tuli myyntiin APLACE-kauppaketjulle marraskuun alussa. Hajuvesi on Collect & Bottlen käsialaa ja sekoitus on valmistettu käsin Ruotsissa.

Acqua di Losón pohjatuoksu koostuu ambrasta, seetripuusta, kardemummasta ja mandariinista. Siihen on sekoitettu lisäksi muun muassa limeä, mustapippuria ja bergamottia. Lorentz on kuvaillut tuoksua Rodeon artikkelin mukaan sanoilla “att dricka Champagne i mjukisbyxor”. Ihana ristiriita, joka on myös läsnä artistin kappaleissa ja mikä jottei myös omalla iholla.

Lorentz: Acqua di Losó, 90 €

Swedish rapper Lorentz finally released he’s own perfume in cooperation with APLACE and Collect & Bottle. Acqua di Losó, si’lvous plait.  

Photo: APLACE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s