Tarina täydellisestä repusta

want les essentiels kastrup

Olen impulsiivinen shoppailija. En jaksa stressata päätäni puhki ja pohtia ostopäätöstä montaa kuukautta, vaan höylään pankkikorttia silloin, kun siihen on tarvetta. Tällainen ostokäyttäytyminen vaatii oman maun tuntemista ja bränditietoisuutta, jotta elämä ei ole yhtä hutiostosten sarjatulta.

Teen toki itsekin vääriä valintoja kaupan kassalla. Ohilyönnit johtuvat usein vaatteen istuvuudesta, mutta viime vuosien paskimpien ostosten syyt ovat liittyneet muihin asioihin. Laadukkaita, tyylikkäitä ja kohtuuhintaisia reppuja tekee tällä hetkellä tasan yksi merkki: WANT Les Essentiels ja sellaisen sain myös kotiovelleni pari viikkoa sitten. Kokeilin ennen Kastrup-mallin ostamista muun muassa Sandqvistia, Hercheliä ja Rainsia, mutta jokaisen kanssa tuli ongelmia joko laadun tai käytettävyyden kanssa. Uuden repun kanssa on onneksi kaikki kohdallaan.

Kastrup on valmistettu orgaanisesta puuvillasta ja napakasta nahasta. Metalliosat ovat kiiltävän hopeiset ja vetoketjun saa halutessaan lukittua kauniilla lukolla. Repun sisätila on vuorattu ruskealla puuvillalla ja sen seinustalta löytyvät omat taskut tietokoneelle, puhelimelle, lompakolle ja pienemmille tavaroille. Käytettävyyden kannalta tärkeimmät osat, kuten hihnat ja kantokahvat, on vahvistettu erikseen nahalla, joten kassi ei petä hurjassakaan menossa.

Aiemmin omistamistani repuista puuttui jokin edellä mainituista ominaisuuksista. Laukun sisätila oli usein epäkäytännöllinen tai saumat alkoivat revetä ajan myötä. Pohdin Kastrupin ostamista poikkeuksellisesti monta vuotta ja ostin sinä aikana useita väliaikaisratkaisuita. Oma opetuksensa kai tämäkin ja ensi kerralla lupaan tuhlata tapojeni mukaisesti heti, kun tarve sitä vaatii.

WANT Les Essentiels: Kastrup

want les essentiels kastrup

want les essentiels kastrup

I have been searching for a perfect backpack for a long, long time. Now I finally got the one designed by WANT Les Essentiels. It’s called Kastrup and I bet it will last a lifetime. 

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s