MTV EMA -juhlan punainen matto levitetään ihan pian Rotterdamin kaduille ja vieraat pääsevät esittelemään asujaan miljoonayleisön edessä. Musiikkigaaloissa on nähty kreisejä tyylejä tällä vuosikymmenellä ja vaikka meno on rauhoittunut Lady Gagan ja Nicki Minajin hurjimmista vuosista, löytyy parrasvaloista joka kerta yllättäjiä niin hyvässä kuin pahassa.

Miesten gaalapukeutuminen on useimmiten yhtä kuin pukuja eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Mieleeni ovat painuneet parhaiten hieman tavallisesta linjasta poikenneet asut, joista jokaiseen voisin pukeutua ihan mihin juhlaan tai tilaisuuteen tahansa. Hollywoodissa vaikuttavat stylistit: ottakaa reippaasti yhteyttä!

Charlie Puth: American Music Awards 2015

Colton Haynes osui pari vuotta sitten pinkillä puvullaan oikeaan värihermoon, mutta Charlie Puth asu räjäytti tajunnan viime vuoden American Music Awardseissa. Tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaissut artisti on esiintynyt julkisuudessa muun muassa Saint Laurentin luomuksissa ja vaaleanpunainen tweedpuku on toisen suosikin, Acnen mallistoa. Puthin julkisuuskuva on ollut tähän saakka ihanan omaehtoinen ja sama linja välittyy nähtävästi myös punaiselle matolle.
charlie puth ama 2015

Zayn Malik: Pre-Grammy 2016

Zayn Malikin ero One Directionista oli tyylin ja musiikin osalta paras mahdollinen päätös tähden uralla. Julkisuus on viimeaikaisten uutisen perustella kuluttanut laulajaa Justin Bieberin tavoin, mutta rähjäisyys puki artistia ainakin vielä viime helmikuussa järjestetyn Grammy-gaalan etkoilla. Olen arastanut hienojen, valkoisten kauluspaitojen käyttöä, mutta voisin silittää omani jälleen käyttöön Zaynin esimerkistä.
zayn malik pregrammy 2016

Nick Jonas: Video Music Awards 2016

Nick Jonas oli yksi pari kuukautta sitten järjestetyn VMA-gaalan päätähdistä. Bacon-kappaleen esityksen lopuksi tapahtunut wardrobe malfunction keräsi suurimman osan laulajaan kohdistuneesta huomiosta, vaikka katseiden olisi tullut kääntyä jo punaisella matolla. Louis Vuittonin nahasta punottu pilottitakki vei kulahtaneen trendin uudelle tasolle, alaosan malli suosi löystyvää housunlahjetta ja hihaton paita kumarsi oikeutetusti Hollywoodin vanhojen tähtien suuntaan.
nick jonas vma 2016

Red carpet is already open in Rotterdam and MTV EMAs is almost ready to begin! Styles featured on red carpet are one of the most important things in award shows. Here’s couple examples by Charlie Puth, Zayn and Nick Jonas. 

Photos: Pop SugarThe Sun, GQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s