_mg_0544_2Rihanna taltioitui jokin tovi sitten paparazzien valokuviin pukeutuneena Vetementsin ihan liian kalliiseen statement-paitaan ja Halinalleista muistuttavaan muhvitakkiin. Valokuva aiheutti ruukaa myös Kauppatorilla, kun päällysvaate paljastui suomalaisen Ella Bouchtin kädenjäljeksi. Vaate on saanut tämän jälkeen palstatilaa Ellen ja W-lehden sivuilla ja mikä jottei: vaahtokarkkivaate ja suomalainen design ovat ihastuttava yhdistelmä.

Valtavat talvitakit eivät ole onneksi vain naisten etuoikeus. Belgian parhaimmistoon lukeutuva Raf Simons on nimittäin suunnitellut takista miesten version! Mikä parasta, Simonsin takki on hieman hillitympi, mutta sitäkin kulmikkaampi ja sotilaallisemman näköinen kaveri.

En pistä pahakseni uutta mikrotrendiä, joka sopii pohjoisille leveysasteille paremmin kuin paljat nilkat ja niukat villakangastakit. Harmi, että minun ja vararenkaan välillä on 2 000 euroa ja julkisten kulkuneuvojen lämmityslaitteet.

In case you didn’t already know: Rihanna was spotted couple weeks ago wearing a puffy jacket by a Finnish clothing designer Ella Boucht. Wearing ridiculously oversized garments isn’t only a female privilege, thanks to Raf Simons and his FW collection.

Photo: SOTO Store

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s