reiss_1

Gaalakausi päättyi hetki sitten kotimaisen musiikin juhlintaan ja punaiset matot voidaan vihdoin unohtaa toviksi. Punaisen maton eleganssi on Suomessa aina vähän niin ja näin, mutta tänä vuonna joukossa oli myös jotain tosi kivoja kokonaisuuksia.

Arkipäivään sopivaa glamouria on tarjolla tänäkin kesänä brittiläisellä Reissillä. Vaatemerkki on suorastaan kuninkaallinen, sillä Kate Middleton on todennut sen yhdeksi suosikkibrändeistään. Reissin vaatteiden hinnat ovat nousseet sitä mukaa yhä korkeammalle, mutta materiaalit ovat pysyneet samalla yhtä laadukkaina kuin aikaisemmin.

Vaatemerkin tuleva kesä on vertaansa vailla. Reissin designit näyttävät poikkeuksetta hyviltä, sillä ne on luotu pääosin perinteisistä muodoista ja malleista. Uusimman kokoelman stailaus on kuitenkin niin uskomattoman kaunista jäljeä, että asukokonaisuudet ovat ennätysmäisen kiihottavia.

Mitäköhän muuta tästä sanoisi? Ei todennäköisesti yhtään mitään muuta paitsi, että pankkikorttini on todella valmis ensi kesän alennusmyyntejä varten.

Website 〰 Facebook 〰 Instagram 〰 Twitter

 

reiss_2

reiss_3

Dear Reiss: shut up and take my money.

Kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s