majid-jordan-day-and-night-0

One way, driving in the middle of the night
Speeding, demon, chasing light
Found me a lady who’ll hold me tight

Kirjoitin puolitoista vuotta sitten postauksen kaksikosta, joka teki parasta mahdollista musiikkia baari-illan jälkeisille jatkoille. Majid Jordanina tunnettu duo oli juuri julkaissut ensimmäisen virallisen ep:nsä ja astunut julkisuuteen omilla kasvoillaan. En uskonut, että parivaljakko tulisi koskaan julkaisemaan debyttialbumia ja luulen, että taiteilijat olivat samaa mieltä.

Toisin kuitenkin kävi ja Draken luotsaama OVO Records julkaisi Majid Jordanin debyyttialbumin helmikuussa. Levy oli myyntitilastojen perusteella täysi floppi, mutta taiteellisista lähtökohdista jumalainen jatko-osa kahdelle aikaisemmalle julkaisulle.

Majid Jordan on edelleen sama sekoitus jatkojen alkoholinhuuruisia hitaita ja yöllisten automatkojen melankoliaa. Liekö duo selvännäkijöitä vai lukivatko postaukseni, mutta King City -kappale yhdistää molemmat mielleyhtymäni ja sitä kauniimpaa kappaletta ei ole vielä tänä vuonna julkaistu.

Princen punaisen Corveten kasettidekkiin on laitettu tyylikkäintä äränbeetä pitkiin aikoihin. Se kaartaa ensi kesänä kiertueelle Pohjois-Amerikkaan ja todennäköisesti myös Eurooppaan. Sopisi hyvin erään elokuisen festivaalin kokonpanoon.

Majid Jordan finally released their debut album and it’s possibly the sexiest record of 2016. 

Website 〰 Facebook 〰 Instagram 〰 Twitter

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s