Kuukauden luksustuote: 148,50 €

tom ford beauty

Tom Ford Beauty: Skin Revitalising Concentrate. 148,50 €. Mr. Porter.

Kirjoitin monta vuotta sitten Lilyn puolelle luksustuotteista, joiden hintalaput kuivaavat kurkkua ja saavat silmät kiertämään ympyrää. Mikään ei ole juuri muuttunut vuosien saatossa, sillä verkkokaupoista löytyy edelleen asioita, joille on kiva ilkkua blogissa.

Helmikuun valinta on hintansa puolesta maltillisempi tapaus, mutta sitäkin ajankohtaisempi tuote. Hehkutin heinäkuussa Neal’s Yard Remediesin kosteusvoidetta ihmeidentekijänä, mutta vaihdoin merkkiä hetken mielijohteesta yhteen maailman legendaarisimmista luonnonkosmetiikkasarjoista ja kirosin sen jälkeen luontaistuotteet alimpaan helvettiin.

Olen yrittänyt totutella jo monta kuukautta Dr. Hauschkaan ja samalla iho on muuttunut rasvoittuvasta, mutta muuten ihan kivasta kaverista kuivaan, punoittavaan ja epätasaiseen versioon. Tom Fordin seerumi tulisikin tämän elämyksen jälkeen tarpeen, sillä se tasoittaa punaisuutta ja muita epätasaisuuksia sekä stimuloi ihon omat korjausmekanismit taistelutantereelle.

Neste kuulostaa lupaavalta, mutta 150 euroa 30 millin pullosta kuulostaa lähinnä kusetukselta, vaikka tuote ei sijoitu hintansa puolesta edes kalleimpien seerumeiden joukkoon. Sori Tom Ford, mutta taidan kuitenkin hakea apua halvemmista kohteista.

I have weird hobbies and one of them is going through the most expensive products webshops are selling. I love Tom Ford but my budget says a definite no. 

Kuva täältä

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s