goodhood store.pngNettikauppojen kartalle on tähän mennessä painettu nastat Aarhusin ja Malmön kohdille. Niitä ennen käytiin läpi nettishoppailun kuusi käskyä ja verkkokauppojen vakiintuneimmat vaihtoehdot. Seuraava kohde sijaitsee katumuodin mekassa, Lontoossa.

The Goodhood Store on vuonna 2007 perustettu kivijalkaliike ja verkkokauppa, jota on kehuttu maasta taivaisiin eri osoitteissa. Putiikki sisältää miesten ja naisten muodin lisäksi kosmetiikkaa, sisustustarvikkeita ja muita kodin tuotteita. Goodhoodilla on kilpailijoihinsa verrattuna hyvinkin vahva ja uniikki brändi, joka on sekoitus Malcolm MacLarenin sekä Vivienne Westwoodin perintöä ja sofistikoitunutta muotiajattelua.

Nettikaupan brändivalikoima koostuu muodin osalta kalleimmista katumuotimerkeistä ja muista tämän hetken kuumimmista nimistä. Sisustuspuoli painottuu puolestaan vahvasti pohjoismaiseen designiin, jota on tuettu rohkeammilla valinnoilla ympäri maailman. Goodhoodin valttikortiksi on noussut viime vuosina yllättäen kosmetiikka ja valikoimasta löytyy Aesopin, Grown Alchemistin ja Sachajuanin kaltaisia huippumerkkejä.

Lifestylekaupalla on myös omia brändituotteita ja se on tehnyt useita yhteistyömallistoja eri suunnittelijoiden kanssa. Mainitsemisen arvoinen seikka lienee myös se, että nettikauppa lupaa myyvänsä tuotteita parhaaseen mahdolliseen hintaan. Mikäli näin ei ole ja kilpailijalta löytyy haluttu asia halvemmalla, lupaa Goodhood laskea hinnan samalle tasolle.

Hienoa palvelua hienolta kaupalta, joka saa toivottavasti juhlia ensi vuonna kymmenen vuotta jatkunutta olemassaoloaan.

+ Valtava ja tarkasti koottu valikoima muodin, elämäntyylin ja kosmetiikan saralla
+ Verkkokaupan käyttäjäystävällinen design ja maailmanluokan asiakaspalvelu
+ Omat brändituotteet ja yhteistyömallistot

– Tarkka kuratointi tarkoittaa myös monien tuotteiden puuttumista valikoimasta
– Kauppa myy kokojen puolesta usein ei-oota

The Goodhood Store is the crown jewel of high-end lifestyle webshops. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s