Ilmassa on ollut jotain todella kummallista tänä syksynä. Kuntosali on tuntunut enemmän kodilta kuin oma yksiö, glögiä on kulunut litroittain jo lokakuussa ja ostoslistan kärkipaikan on vallannut lippalakki – kiitos Justin Bieberin.

Täydellisen lippiksen löytäminen on ollut yksi tämän syksyn pääprojekteista ja tutkimusteni mukaan metsästykseen on ottanut osaa muutama muukin. Mustat, minimalistiset hatut ovat loppuneet alta aikayksikön useammassa verkkokaupassa, eikä varastoja ole täydennetty riittävän tiheään tahtiin.

Sama ajojahti on ollut päällä myös norjalaisella veljesparilla. Intohimo täydellisen lätsän löytämiseksi meni lopulta niin pitkälle, että kaksikko päätti valmistaa sen itse.

Ja voi pojat, miten hienoja hattuja veljekset ovatkaan suunnitelleet. Varsityn kahden lippismallin kokoelma näyttää vaatimattomalta, mutta sen juju piilee istuuvuudessa ja materiaaleissa. Kashmirista valmistettuun lakkiin voi sijoittaa hyvällä omatunnolla satasen, kun mallin voi valita juuri oman pääkopan muotojen mukaiseksi.

Näyttää siltä, että omistan pian hienomman lippalakin kuin Justin Bieber on koskaan omistanut.

Varsity_caps_insp1

Varsity_caps_insp4 Varsity_caps_insp2

Thank you Justin Bieber for making me addicted to snapbacks after a long break. Otherwise I wouldn’t have found Varsity.

Kuvat täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s