Lokakuu

File 1.11.2015 19.10.57

Jos olisin tiennyt kuukausi sitten mitä lokakuu on miehiään, olisin todennäköisesti pyllistänyt kohti uusia tuulia ja nauranut räkäisesti päälle. Paljon on tapahtunut kaikilla elämän osa-alueilla ja vaikka loppukiri veti pahasti maitohapoille, tuntuu kulunut ajanjakso jostain syystä kamalan opettavaiselta.

Oheinen valokuva on otettu Pariisissa helmikuussa, mutta se liittyy ajankohdasta ja paikasta huolimatta tarinaan saumattomasti. Jos jotain, olen tämän vuoden aikana oppinut, että elämästä on turha ottaa liian tiukkaa niskalenkkiä. Universumi vie sen minkä ehtii ja vastahakoilu on suurimman osan ajasta tuuleen kusemista.

En tarkoita, etteikö oman elämänsä ja tavoitteidensa eteen tulisi tehdä jotain. Tehtyjen valintojen lopputulema on kuitenkin niin monen sekoilun summa, että sitä on turha taivuttaa väkipakolla ennalta valittuun muottiin. Muuten voi saada pahasti näpeilleen.

October 2015 was the time I gave up pissing in the wind for good. 

Kuva kirjoittajan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s