nolanfunk1

Pyörähdin pari viikkoa sitten Tukholmassa Inez & Vinoodhin valokuvanäyttelyssä ja tutkimassa pohjoismaista syysmuotia. Kauppojen tarjonta oli tavattoman tylsää ja tiputti mielenkiinnon vaatteita kohtaan pohjamutiin. Onneksi Nolan Funk ja Monty Jackson tulivat apuun.

Hiusten laittaminen ei ole intohimoistani suurin, mutta Just Jaredin editorialissa huomio kiinnittyi ensimmäisenä näyttelijän tukkaan. Olen ihastellut jo kevään muotilehdistä luonnollisen näköisiä tyylejä, joissa hiukset on leikattu muotoonsa, mutta jätetty viimeistelemättä. Taidan unohtaa itsekin jatkossa tiukimmat hiustuotteet pelikaappiin ja vääntää hiuspelin huolemattomampaan asentoon.

Ja toki vaatteetkin loistavat kuvasarjassa, jonka kaikki ainekset ovat just eikä melkein. Synkät sävyt ovat onneksi jälleen värikartalla ja erityisesti tummanvihreä sekä musteensininen näyttävät täydellisiltä vaihtoehdoilta mustan kaveriksi. Hihat saavat roikkua tänä syksynä tavallista matalammalla myös miehillä!

Koen palavaa ihastusta myös kiiltäviin lakerikenkiin, jotka näyttävät rähjäisemmän nahkatakin rinnalla nappisuoritukselta. Seuraava suunnitelma onkin ottaa omat kiiltonahkakengät dustbageistä ja alkaa sporttaamaan niitä myös arkikäytössä.

nolanfunk2

Nolan Funk is showing us the most essential looks of this fall. I fell in love especially with the careless hairstyle.

Kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s