kevin garrett

Sunnuntain paras niksi: uuden musiikin toivossa kannattaa kääntyä vanhojen suosikkien puoleen. Parhaista suosituksista ovat nimittäin harvinaisen usein vastuussa muut muusikot. Näin kävi myös Kevin Garrettin kanssa.

Olen kuunnellut nuorta lauluntekijää Sam Smithin kehoituksesta jo keväästä lähtien, mutta kappaleet päätyivät tehosoittoon vasta pimenevien iltojen myötä. Garretin ilmaisussa on samaa kaihoa, joka on tehnyt James Blakesta ja Jamie Woonista menneiden syksyjen suosikkeja.

Huhtikuussa julkaistu Mellow Drama on muusikon ensimmäinen levytys ja tolkuttoman kaunis pelinavaus. Viiden kappaleen kokonaisuus maalaa selkeän kuvan uudesta artistista, jonka tärkeimpiä valttikortteja ovat vahvat melodiat ja laahaava tunnelma.

Muuta en toivo, kuin että lauluntekijän sanoitukset sukeltaisivat seuraavalla tuotoksella syvemmille vesille. Tarinat jäävät nyt keskeneräisiksi, vaikka potentiaalia olisi suurempiin sanoihin. Coloring-kappale kertoo kaiken olennaisen Garrettin kyvyistä vaeltaa tunnehermojen ytimeen: “There’s no coloring around us anymore. You either know or you don’t.” 

Uutta draamaa odotellessa.

Thank you Sam Smith for introducing the most captivating songwriter of the year.

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s