amixmoncler1

Mitä bloggaajalle tapahtuu, kun Ranskan viime aikojen lupaavin vaatemerkki lyö hynttyyt yhteen toppatakkien Chanelin kanssa? Lopputuloksena on huomaamaton takinkääntötemppu ja jonotusnumero verkkokauppojen vaaterekeille.

Kevytuntuva ei ole ollut koskaan oma materiaalini. Moncler on antipatiastani huolimatta vallannut vähitellen myös pohjoisen pallonpuoliskon turut ja torit, eikä rahalta löyhkäävältä merkiltä ole voinut vahingossakaan välttyä. Ranskalaista AMIa ei ole puolestaan Helsingissä juuri nähty, vaikka Alexander Mattiussin vaatteista on tullut hiljalleen osa miesten muotilehtien vakiokuvastoa.

Kahden ylellisen, mutta mainittavan erilaisen vaatemerkin yhteistyö tuo suunnittelijoiden parhaat puolet esille. Pieni kokoelma sisältää talvikauden avainkappaleet pipoista neuleisiin ilman yhtään hutia. Ranskan väreissä hohkavat vaatteet näyttävät kuvissa käyttövaatteilta parhaasta päästä.

Olen uumoillut kipparitakin tekevän vähitellen paluun kaduille ja yhteistyömalliston sisältämä nuttu on selkeä suunnannäyttäjä. Rotsi näyttää siluetteineen parhaalta aseelta kaamosta ja räntäsadetta vastaan.

amixmoncler2

Moncler x AMI is by far the best collaborative collection of the year.

Kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s