tourist Voin laskea käsin ne uudet artistit, joista olen innostunut todella tänä vuonna. Onneksi ne muutamat ovat osoittautuneet sitäkin paremmiksi. Yksi tuoreista löydöistä on taianomainen Tourist, jonka erinomaisuuteen löytyy kolme erityisen hyvää syytä.

1) Mieleenpainuvimmat kertosäkeet

Tourist on ollut mukana kirjoittamassa Sam Smithin Stay With Me -megahittiä. Se kertonee riittävästi siitä, miten taitava lauluntekijä William Phillips on. Raastavia säkeistöjä löytyy toki myös omasta takaa. Years & Yearsin kanssa tehty Illuminate on pakahduttavan kaunis kappale ja Lianne La Havasin laulama Patterns jäätävän kova styge.

2) Surullinen tanssimusiikki

Touristin tuotantoa on kuvailtu useassa yhteydessä surulliseksi tanssimusiikiksi. Kuvaus osuu hyvin kohteeseensa, sillä Phelpsin kappaleissa on läsnä hivenen alavireinen tunnelma. Biisien maailma on kuin Flow-festivaalin viimeisiltä tunneilta, jolloin basso jytkyy pehmeästi, mutta viileä kesäyö saa ihon kananlihalle ja mielen haikeaksi.

3) Ajankohtaisimmat vierailijat

Vierailevien artistien tärkeyttä elektronisen musiikin kentällä ei käy kiistäminen. Disclosuren uuden albumin nimilista on esimerkiksi aikamoinen, mutta samalla linjalla jatkaa myös Tourist. Years & Yearsin ja Lianne La Havasin lisäksi Phelps antaa hetken ihanille Josef Salvatille ja Niialle.

Tourist on julkaissut tähän mennessä muutaman ep:n ja erinäisen kasan sinkkuja. Ensimmäinen pitkä albumi on kaiketi tulossa tämän vuoden aikana.

Three reasons why I love Tourist so much.

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s