boulezar1

Nyt on niin, että odotan jo ensi kesää – se näyttää paremmalta kuin yksikään edeltäjänsä. Enkä puhu tällä kertaa säästä, vaan saksalaisesta käsityöstä ja laadukkaista materiaaleista. Se on saanut jo oman nimensä: comfy couture.

Termin on keksinyt müncheniläinen vaatemerkki Boulezar, jonka kesämallisto esiteltiin jokin aika sitten Highsnobietyllä. En ole varsinainen oloasujen ystävä ja odotan vaatteilta enemmän näköä kuin mukavuutta, mutta brändissä on jotain ihan omaa vetovoimaansa.

boulezar2

Boulezarin ensi kesän mallisto on harmoninen kokonaisuus. Sen vaatteet sopivat niin rantahietikolle kuin ilmastoituihin neuvotteluhuoneisiin. Osa materiaaleista on valmiiksi kulutettuja ja toiset taas säihkyvät puhtaudellaan. Ja vaikka suurin osa kappaleista on hyvinkin rentoja, pukisin niistä päälleni silti joka ikisen.

Materiaalitietoisuus on monen muunkin brändin valttikortti, mutta Boulezarin valitsemat kankaat näyttävät olevan vertaansa vailla. Kaikki tuotteet on tehty kaiken lisäksi käsityönä Saksassa.

boulezar3

Boulezarin oma verkkokauppa aukeaa ensi kuussa. Odotan jo kuumeisesti pääseväni verhoutumaan luksuvelouriin.

I am already waiting for next summer and that’s completely Boulezar’s fault. The German brand is the first one to make comfy sound fashionable.  

Kuvat täältä ja täältä

One thought on “ Boulezar S/S 2016 ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s