Kartta nettikaupoille: Séfr Séfr

Näyttökuva 2015-07-21 kello 19.57.01

Verkkokaupat ovat kunnostautuneet myös vintage-vaatteiden myynnissä ja hyvä niin. Kotimaisten WST:n, Varietyn ja Indian Summerin kaltaiset kaupat ovat piristävä vaihtoehto valtavien kertakäyttörytkyjä myyvien liikkeiden valtakaudella. Oma suosikkini second handin maailmassa tulee kuitenkin länsinaapurista.

Séfr Séfr on käytettyjen vaatteiden Trés Bien. Yhtä lailla Malmössä sijaitseva liike myy merkkivaatteita sekä kivijalassa että verkossa. Valikoima vaihtelee Our Legacyn ja Acnen kaltaisista pohjoismaalaisista suosikeista Kenzoon ja Marniin.

Verkkokauppa onnistuu siinä, missä sen kuuluukin onnistua: myymisessä. Käytetyistä vaatteista on saatu stailattua äärimmäisen houkuttelevia kokonaisuuksia, joita verkkosivun pelkistetty muotoilu tukee. Valikoiman suhteen tulee olla tarkkana, sillä parhaat palat viedään alta pois mielettömän nopeasti.

Séfr Séfr on kaiken tämän lisäksi myös oma vaatemerkkinsä. Tyylipuhdas kokoelma sisältää arjen peruskamoja ja tulevaisuudessa varmasti jotain muuta: uusi vaatebrändi esitellään Kööpenhaminan muotiviikoilla elokuussa. Lycka till!

+ Erinomainen valikoima ja kilpailukykyiset hinnat
+ Loppuun asti suunniteltu verkkosivu

– Shoppailu vaatii hyvää ajoitusta ja tuuria

Séfr Séfr really knows how to sell second hand clothes. Insisting more stuff in size small, please!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s