gundelach

Norjalainen musiikki on pysynyt aina ja ikuisesti mysteerinä. Ruotsalaiset ja tanskalaiset yhtyeet ovat päätyneet soittolistoille tämän tuosta, mutta Norjaa ovat edustaneet lähinnä Kaizers Orchestra ja KAKKMADDAFAKKA. Onneksi Gundelach korjaa tämän vääryyden.

Ammattitaitoisen indiebändin tavoin Gundelachista ei löydy juuri mitään kerrottavaa. Bändi on yhtä kuin Kai Gundelach ja Pål Ulrik Rokstet, jotka ovat Rodeon mukaan Oslon klubilaiffin tyyppejä. Ensimmäinen single julkaistiin maaliskuussa ja tänä keväänä duo on kiertänyt keikkapaikkoja yhdessä Say Lou Loun kanssa.

Alone In The Night on erikoinen kappale omaan musiikkimakuuni nähden. Biitti laahaa Kavinskyn tapaan ja raukea tunnelma tuo mieleen lähinnä The XX:n sekä päiväunet. Epämiellyttävistä mielleyhtymistä huolimatta biisi on pysynyt välilehdellä viikkotolkulla – ja sunnuntaisin se on toiminut erityisen hyvin.

https://soundcloud.com/cosmosmusic/alone-in-the-night

How many Norwegian artists do you have on your playlists? I would recommend adding Gundelach to queue asap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s