Raybansignet

Tämän kesän tärkein tehtävä oli löytää metallikehyksiset aurinkolasit. Ei Aviatorit, ei John Lennonit, vaan jokin riittävän uniikki ja retro malli. Huokailin pitkään Saint Laurentin kehysten perään, mutta oikea vastaus löytyi onneksi lopulta puolta halvemmalla.

Silmiä ovatkin peittäneet viime päivinä Ray-Banin Signet-lasit. Vuonna 1953 julkaistu malli on sievä sekoitus Ray-Banin klassikkomalleja: Wayfareria, Clubmasteria ja Aviatoria. Kullanväriset metalliosat ja niitä viistävät vauhtiraidat tekevät pokista kivan koreilevat, mutta ne sulautuvat silti kasvoihin herättämättä liikaa huomiota.

Ostin omani Forumin Optikko Arvolasta, josta nappasin mukaani viimeisen parin. Moni muu optikkoliike myi ei-oota tai ei ollut kuullukaan koko mallista. Jälkikäteen kuulin, että kyseisiä laseja valmistetaan kaiketi vain 10-15 vuoden välein – kävi tuuri!

Vahvat suosittelut kaikille oman elämänsä Don Drapereille.

I’ve been feeling like Don Draper lately. Thank you Ray-Ban! 

Kuva kirjoittajan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s