stvalentin

Tanskalainen S.T. VALENTIN on miesten vaatteita ja tarvikkeita kivijalassa sekä verkossa myyvä liike. Se on malliesimerkki uuden ajan konseptiliikkeestä, joka kauppaa tavaroiden sijaan kokonaista elämäntyyliä ja jonka työntekijät toimivat ajatusmaailman parhaina lähettiläinä.

S.T. VALENTINin merkkikokelma kattaa kiinnostavimmat tanskalaiset brändit, joiden rinnalla myydään Gant Ruggerin ja Filsonin kaltaisia moderneja klassikoita. Olen löytänyt verkkokaupasta muutamia uusiakin tuttavuuksia, kuten kasuaalin Les Deuxin ja mielettömiä kenkiä valmistavan Et al Designin. Tuotevalikoima pitää sisällään suurin piirtein kaiken, mitä tämän ajan mies voi vaate- ja peilikaappiinsa tarvita.

Liikkeen ovat perustaneet Steffen Larsen ja Nikolaj Valentin vuonna 2008. Uusittu kivijalkaliike sekä pelkistetty verkkokauppa avattiin viisi vuotta myöhemmin ja toiminta näyttää edelleen nousujohdanteiselta. S.T. VALENTINin tarinaa on ollut miellyttävä seurata, sillä sen takana on yksinomaan nuorta väkeä.

Vaatteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy valtava määrä muuta sisältöä. Sivusto kätkee sisäänsä niin stailausneuvoja, editorialeja kuin cocktail-vinkkejä. Omia suosikkejani ovat henkilökunnan omat vaatevalinnat ja hauska What a Man shoud know -posterisarja. Harmi, että jutut on ripoteltu pitkin sivustoa, jolloin niitä on hieman hankala löytää ja seurata säntillisesti.

S.T. VALENTINissa ei ole juuri muuta vikaa kuin nykypäivän mittapuussa kalliihkot toimituskulut. Ne ovat kuitenkin vain pieni särö näinkin miellyttävässä verkkokaupassa.

+ Monipuolinen merkkivalikoima
+ Mielenkiintoinen lifestyle-sisältö

– Yllätyksetön ja sekavahko ulkoasu
– Kalliit toimituskulut

Want to know where I do my online shopping? Danish S.T. VALENTIN is one of my new favourites and there’s more to come during July. Stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s