qt

Hey, so there’s something I want to say.
I’ve got this new song.
And it’s the only thing I want to play.

Miltä kuulostaisi uudenlainen energiajuoma, joka edesauttaa henkilökohtaista kasvua ja superlataa aistit? Brändilähettilään mukaan kyse on tuikitavallisesta energiasta, joka joidenkin mielestä on kuitenkin ihan jostain muualta kuin tästä maailmasta.

Universumin tuolta puolen on myös huomenna Turussa esiintyvä QT. Futuristisen näköinen pop-olento on Hayden Dunhamin fiktiivinen roolihahmo, joka on saanut alkunsa erikoisista ilmiöistään tunnetun PC Musicin suojissa. Dunhamin luomassa illuusiossa todellisuus ja poreileva mielikuvitusmaailma menevät iloisesti ristiin – eikä oikean maailman rajapinnoilla ei ole mitään merkitystä.

Dunhamin luoma maailma rakentuu DrinkQT-energiajuoman ympärille, jota on myyty aikuisten oikeasti Yhdysvalloissa. Artisti on tuotteen brändilähettiläs ja Hey QT -kappale puolestaan ensimmäinen mainostunnari. Biisi tuli ulos jo viime elokuussa, mutta virallinen musiikkivideo julkaistiin vasta toukokuussa.

Bongasin artistin tällä viikolla Turku Modern -festivaalin aggressiivisen Facebook-mainonnan myötä. Kiitos Turku ja Facebook, Internetistä tuli taas hetkeksi mielenkiintoisempi paikka. Hey QT on soinut päässä tauotta ja vaaleanpunainen pop-unelma on vallannut vähitellen aivosolut.

Onnittelut vielä tasapuolisesti kaikille, jotka pääsevät näkemään tämän performanssin livenä! K-popin ja Aquan Barbie Girlin yhdistelmä on livenä täynnä yllätyksiä.

Can’t help falling in love with QT.

Kuva täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s