Oma tatuointikokoelmani ei ole kasvanut sitten viime kesän, mutta taiteenlajia tulee silti seurailtua jatkuvasti inspiraation ylläpitämiseksi. Tatuointilehtiä tai -kirjoja en ole kuitenkaan ostanut vuosiin, sillä alan ammattilaisia on niin kätevää seurata Instagramin kautta. Selailun lomassa olen löytänyt ympäri maailmaa sellaisia kykyjä, että heidät on pakko esitellä myös blogissa.

Seanfromtexas, oikealta nimeltään Sean Williams, on viime aikojen ehdoton suosikkitatuoijani. Sunset Boulevardilla Hollywoodissa pääosin työskentelevä taitelija piirtää täysin omaa viivaansa, joka on saanut Instagramissa ja Tumblrissa valtavan määrän seuraajia.

Tatuoijan työt näyttävät monen silmään varmasti taiteen rumimmalta muodolta, enkä ihmettele: ne ovat yhtä yksinkertaistettuja ja vulgaareja kuin venäläiset vankilatatuoinnit. Lakonisuus on kuvien yhteinen nimittäjä ja niistä huokuu 90-luvun estetiikka Beavis & Buttheadineen. Tatuointien aiheet ovat lainaa teiniangstin parhaista paloista, jotka ovat kuvaston perusteella läsnä myös varttuneemmallakin iällä.

Parhaimmilaan ja pahimmillaan Williamsin töistä tulee paha olo. Silläkin uhalla tahtoisin tatuoijan työn iholleni, jos sellainen mahdollisuus joskus tulee vastaan.

Lisää Seanfromtexasin taidetta löydät täältä.

I want to get tattooed by Sean Williams.

One thought on “ Seanfromtexas ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s