Essentials Elämääni on ilmestynyt viimeisen puolen vuoden aikana muutama uusi suosikki, joista en päästäisi millään hinnalla irti. Onneksi ei tarvitsekaan, sillä tuoreet tuttavuudet ovat käyttöesineitä parhaasta päästä.

1. Larsson & Jennings: Chain Metal 40 mm

Kohtalo teki tehtävänsä ja Larson & Jenningsin rannekello päätyi kassan kautta kotiin tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen. Ostoprosessi oli oma taistelunsa, sillä sovitin tiukua ranteeseeni niin useaan otteeseen, että VooStoren myyjä sitoi hirttonarua tylsyydessään ja kaveri pakotti lopulta ottamaan lompakon esille maksua varten.

Kellosta on tullut lopulta jokaisen sentin arvoinen, sillä sen vilkkuminen hihansuusta tekee jokaisesta asusta piirua verran paremman. Se on saanut osakseen myös enemmän kehuja kuin mikään muu asusteeni ikinä. Siitä tulee yksinkertaisesti niin hyvä mieli, että suunnittelen jo sijoitusta seuraavaan Larsson & Jenningsin kelloon.

2. Lierihattu

Hattumaniasta kehittyi kolmen vuoden aikana pakkomielle. Diorin käynnistämä trendi levisi kulovalkean tavoin, mutta omaan pieneen päälakeeni sopivaa hattua ei tahtonut löytyä millään. Onni kulki lopulta mukana viime joulukuussa Wienissä, jossa odotti täydellinen päähine kymmenen euron sopuhintaan.

Ostopäätöksen sinetöi lopulta ostoksilla ollut rouva, joka tokaisi hatun näyttävän päässäni paremmalta kuin omassaan. Sillä hetkellä rakastuin Wieniin vielä vähän enemmän.

3. Neal’s Yard Remedies: Purifying Palmarosa Daily Moisture

Peilikaappini tärkein asia on ollut jo pitkän aikaa kasvovoide ja tuotteesta on tullut entistä tärkeämpi siirryttyäni luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Madaran rasvat palvelivat pitkään, mutta en tohtinut lopulta löytää merkiltä rasvoittuvalle iholleni riittävää mattapintaa luovaa illuusiota.

Vaihdoin lopulta leiriä Jolien avustuksella alkuvuodesta, enkä voisi olla onnellisempi. Neal’s Yard Remediesin Purifying Palmarosa -tuotesarjan voide on pitänyt ihon rasvaisuuden yllättävän hyvin kurissa. Tulin niin tyytyväiseksi tuotteen tehoon, että päätin ostaa myös saman sarjan kuorintavoiteen ja kasvopesun. Tykkään edelleen.

Introducing the holy trinity of the season. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s