Nick Jonas Tetu 2

Nick Jonas on ollut kuluvan sesongin käyteytin mallinukke. Miehen päällä on esitelty kevätmuotia laidasta laitaan ja vaikka laulajan omat asukokonaisuudet punaisella matolla ovat olleet pääosin floppeja, ovat muotilehdet onnistuneet pukemaan miehen paremmin.

Myös kaikista tänä vuonna näkemistäni muotilehtien editorialeista parasta on tähdittänyt Jonas. Ranskalainen Têtu-lehti on yhdistänyt omassa jutussaan tämän päivän trendeihin välähdyksen menneiltä vuosikymmeniltä. Pelkistettyjä studiokuvia tähdittävät laulajan lisäksi kuinkas muutenkaan kuin ranskalaisten muotitalojen vaatteet.

testiii

Louis Vuittonin punainen paita ja trumpettilahkeiset chinot ovat kuin 60-luvulta tähän päivään salakuljetettuja. Täydellisyyttä tavoitellaan tummansinisessä asussa, jonka Lanvinilta lainattu kauluspaita on kaunein asia pitkään, pitkään aikaan.

Têtun kuvasarjassa ei ole yksinkertaisesti mitään vikaa. Retroilu on onneksi omalla asialistallani nyt ja aina, mutta seuraavaksi ajattelin googlata paikallisia personal trainereita, jotta saisin kannettua vaatteet yhtä ylväästi kuin Jonas.

Têtu-magazine hired Nick Jonas as their cover boy and the result is magnificent. Salute the combination of American popstars and French designers!

Kuvat täältä. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s