tumblr_njymynrE911uo7mveo2_1280Tekisi mieli tuulettaa villisti ja roiskia shampanjaa pitkin seiniä, kun blogin editoriin syntyy tekstiä. Tältä pohjalta hulina on lähtenyt aivan käsistä, sillä uuden postauksen lisäksi blogissa päästään juhlimaan yhtä aikaa tupaantuliaisia ja ristiäisiä.

Näkyvin muutos tällä tontilla on uusi maalipinta. Blogi näyttää vihdoinkin siltä, jolta toivoin sen näyttävän siirtyessäni pari vuotta sitten bloggaamaan Lilyltä omilleni: tämän ulkoasun alla mahtuu hengittämään.

Toinen merkittävä muutos on uusi nimi. Ristin blogin alunperin Blodtørstiksi, jotta se kiinnittäisi huomion ja erottuisi muista Lilyn blogien joukosta. Vampyyritarinat ehtivät puhkaista populaarikulttuurin kuplan samaan aikaan ja nimi ei yhtäkkiä enää erottunutkaan edukseen.

Verenhimoiset lukijat voivatkin tässä vaiheessa siirtyä toisille metsästysmaille, sillä tästä eteenpäin tämä blogi on merkitty kirjoittajansa nimikirjaimin.

Bloggaaja ei ole valitettavasti kokenut muodonmuutoksia tai nimenvaihdoksia rakennustöiden lomassa. Karavaani on kuitenkin palannut Saksasta Suomeen ja Helsinki tuntuu taas vähitellen kodilta. Kaikkien tohinoiden keskellä olen pohtinut, osaanko enää edes blogata. Saa nähdä, miten miehen käy.

Blogi voi seurailla myös Facebook-sivun ja Twitter-tilin kautta. Seurailemisiin!

Extreme Makeover: Blog Edition. First post for a while comes along with a couple of changes. The blog has finally a new layout and the title is chosen more carefully. Feels good to write again. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s