Moni asiakas saa ensikosketuksensa entuudestaan tuntemattomaan brändiin kadunvarsien mainospaikkojen ja lehti-ilmoitusten sijaan netistä. Tämän on sisäistänyt myös auktoriteetin aseman hiusmuotoilun saralla vakiinnuttanut Vaughn Acord.

Luonnonkosmetiikkavalmistajien miehille tehtailemat tuotesarjat eivät ole koskaan puhutelleet minua, sillä niiden pakkaussuunnittelu on ollut alinomaa yllätyksetöntä. Vaughnin V76 -merkki onkin iloinen yllätys puhtaamman ja eettisemmän kosmetiikkavalmistuksen saralla: firman imago on verkkosivuja myöten täyttä priimaa.

V76-kokoelma sisältää tällä hetkellä tuotteita lähes koko kropalle, mutta pääpaino silti on hiustenhoidossa ja -muotoilussa. Sarja ei sisällä muun muassa sulfaatteja eikä parabeenejä, ja tuotteet ovat sopivia myös vegaaneille.

Tuotesarjaan sisältöön, historiaan ja käyttöön voi uppoutua hiusrajaansa myöten brändin nettisivuilla. Hyödykkeiden aineosat on purettu palasiksi ja inspiraatiota omien kuontalonsa muotoiluun voi hakea brändin lookbookista.

Voisin jopa todeta, että ostopäätöksiä on tehty heikompienkin perusteiden varassa. Onneksi valtameri on tällä kertaa välissä.

v76 by vaughn

Inspiraatiota hiustenmuotoiluun löydät myös täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s