Onko inspiraatio talvivaatteiden osalta vielä hukassa? Barneys New York antaa siinä tapauksessa muutamia vinkkejä kylmimpien viimojen ja muotimokien torjumiseen viikko sitten julkaistun videon muodossa.

Suurinta osaa nauhoitteella näkyvistä brändeistä ei yhdistä juuri mikään. Siitä huolimatta tavaratalon luovat ajattelijat ovat saaneet esimerkiksi konservatiivisen Ralph Laurenin Black Labelin ja kreisin Hood By Airin sopimaan saumattomasti yhteen, mihin mustavalkoisella värimaailmalla saattaa olla osansa.

Tumman väriskaalan suosiminen on kuitenkin suomalaiselle pukeutujalle varsin miellyttävä uutinen. Niiden rinnalle on valittu ruskea, joka ei jotenkin tunnu istuvan laajempaan kuvaan. Videon ahdistavin näky on kuitenkin HBA:n järkyttävät remmihousut, jotka on käyty näpistämässä 2000-luvun alun cybergoottibileistä tai Fiorellan alelaareista. Kukin tyylillään.

Z Zegnan talvikokoelmasta kannattaa myös hakea mallia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s