Elohopea on alkanut valua vähitellen alaspäin myös Stuttgartin lämpömittareissa. Kesä jatkui järjettömän pitkään, mutta nyt tuntuu taas omalta pukeutua villakangastakkeihin ja paksuihin neuleisiin.

Mikäli pari postausta sitten esittelemäni Armanin mallisto oli suunniteltu oivallisesti hitaisiin kesäpäiviin, on Ermenegildo Zegnan pikkuveli Z Zegna löytänyt sen oikean tavan sopeutua viileämpiin olosuhteisiin.

Väripilkuista huolimatta varsin synkän malliston paras elementti on päällystakit, joiden sisälle voi sulloa useammankin välikerroksen. Rotsit näyttävät catwalkilla uskomattoman jylhiltä, mikä on kotiolosuhteissa hankalmpi efekti tavoittaa – ainakaan ilman riittävän laadukkaita kankaita.

Mielenkiintoinen, koko malliston leikkaava yksityiskohta on hihoihin köytetyt nauhat, jotka voi vaihtaa esimerkiksi suomalaisiin olosuhteisiin sopiviksi jousiheijastimiksi.

Vajaamittaisten housujen tuominen talvisesonkiin sinetöi virallisesti sen tosiasian, että pukisin itseni mieluusti Z Zegnan käveleväksi katumainokseksi tänä vuonna. Sitä ennen taidan hakea rahoitusta jostain maailmankolkasta.

tumblr_n7gszo15th1qdz3fpo2_r1_1280

tumblr_n7gszo15th1qdz3fpo1_1280

Z Zegnan näytöksen kruunasi mieletön ääniraita. Mieletöntä taustamusiikkia tarjoili aikoinaan myös Soulland.

Kuva täältä.

One thought on “ Z Zegna F/W 2014 ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s