Pharrell1

Stuttgartia ei voi kutsua hyvällä tahdollakaan konserttikaupungiksi. Pienempien salien yhtyeet loistavat lähes kokonaan poissaolollaan ja areenaluokan tähdet jatkavat matkaansa Berliinin jälkeen mielummmin Müncheniin ja Zürichiin kuin autoteollisuuden kehtoon.

Vajaa kuukausi sitten kaupunkiin saapui kuitenkin karavaaninsa kanssa yksi tämän hetken ajankohtaisimmista tähdistä. Vuoden raivostuttavimman hitin tehtaillut Pharrell Williams ampui Chris Cabin ja Foxesin kanssa autoareenan niin täyteen vanhoja klassikoita, uusia hittejä ja konfettia, että kotimatkalla pyörrytti.

Kiertueen teemana ovat viimeisimmän albumin mukaan tytöt ja mimmit. Naisyleisöä palvottiinkin lavalta siihen tahtiin, että vastakkaisen sukupuolen edustajana teki mieli laahustaa hallin toiseen päähän mököttämään. Spottivaloista taistelivat illan maestron kanssa baet, joiden tanssiliikkeet olivat melkoista tykitystä.

Pharrell2

Melkoista tykkitulta käytti myös illan maestro. Settilista oli rakennettu ihanan ihmislähtöisesti siten, että se sisälsi sopivassa suhteessa uusimman levyn kappaleita ja vanhoja klassikoita.

Ja millaisia hittejä illan aikan kuultiinkaan!

Hot In Herren ja She Wants To Moven kaltaisten kappaleiden jälkeen hallin täytti Hollaback Girl ja konsertti tavoitti ihan uudenlaisen ulottuvuuden. Ilotulitus päättyi maltillisesti Get Luckyn ja Blurred Linesin jälkeen Happy-megahittiin ja saksalainen yleisö nautti. Niin nautin minäkin.

Photo 28.9.2014 23.01.05

Jos hyvin käy, löytyy tällaista kuvamateriaalia toisinaan myös Instagram-profiilistani.

Kuvat kirjoittajan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s