undefeated-technical-goods-fallwinter-2014-lookbook-05-960x640 Juoksin viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa sitten Saksaan muuton. Keho ei tainnut kuitenkaan olla valmis terveellisille elämäntavoille, sillä askel kantoi heti seuraavana päivänä petivaatteiden alle potemaan pakollista syysflunssaa.

Näin paska läppä ei tahdo naurattaa edes mustan huumorin pahinta fania, joten siitä syystä vallitsevista olosuhteista tulee ottaa kaikki irti. Jätin harvat urheiluvaatteeni Suomeen ja olenkin nyt pohtinut räkäpäissäni, millasissa vaatteissa treeni voisi jatkua taudin loputtua.

Undefeated on tunnettu katumuodistaan, jonka lähisukulaisia ovat Supremen ja A Bathing Apen kaltaiset brändit. Los Angelesiläinen merkki on kuitenkin omintakeisempi tapaus, sillä nimen alla kulkee myös urheilumallisto.

Undefeated Technical Goodsin kolmas mallisto ilmestyi tänä syksynä. Se on varsin tiivis kokoelma, jonka päälinjat ovat vedetty meleeratun harmaan, turkoosin ja musta-harmaan maastokuosin välille.

Kokonaisuutena mallisto kilpailee samoissa mittelöissä esimerkiksi Nike Gyakusoun kanssa. Hintansa puolesta se voittaa kollegansa muutaman kymmenyksen erolla.

undefeated-technical-goods-fallwinter-2014-lookbook-03-960x640 undefeated-technical-goods-fallwinter-2014-lookbook-02-960x640

Mietteitäni ensimmäisestä Nike x UNDERCOVER Gyakusou -mallistosta löydät täältä.

Kuva täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s