Viimeiset pari viikkoa ovat kuluneet kutinan, kihelmöinnin ja rasvan parissa. Jokainen tatuointiliikkeessä käynyt tietää, että kyse ei ole sukupuolitaudista, vaan tuoreen ihokuvan mukanaan tuomista parhaista kavereista.

Ihon jälkihoito tatuoimisen jälkeen onkin yksi niistä elämän osa-alueista, jotka ulkoistaisin mieluusti jollekin ammattilaiselle. En tosin valita, sillä Tatuatan Tuppu Ritolan tatuoima kotka on ehdottomasti uusi suosikkitatuointini. Se on alkujaan yhdysvaltalaisen Don Nolanin piirtämä kuva, joka tuotiin nyt uudelle vuosituhannelle.

Kyseinen tatuointi koristaa todennäköisesti monen muunkin ihmisen ihoa, mutta se ei ole ongelma. Kotka jatkaa nimittäin klassisten kuvien sarjaa, joka kumartaa vanhan koulukunnan tatuoijille.

 
Viime kesänä tehty Bert Grimmin tatuointi on toki sekin rakastettu kuva ja Tuppu on siitäkin vastuussa. Ei siis varmaankaan tarvitse kertoa, mihin menen jatkamaan ihoni väritystä, kun se aika vuodesta jälleen koittaa.

Sen ensimmäisen Legacy Tattoossa tehdyn tatuoinnin löydät Lilyn puolelta.

Kuvat: Tuppu Ritola/Tatuata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s