Edellisen kirjoituksen jälkeen elämä kääntyi pikakelaukselle. Vedin työhansikkaat käsiini ja aloin veistellä blogosfääriin uutta portaalia. Elokuun lopulla suunnitelmat kestivät jo päivänvalon: Rosvot avasi ovensa.

Ikuisuuden kestänyt syksy sai pohtimaan yhtä sekä toista ja bloggaamisenkin mielekkyys kävi koetuksella. Verkkopäiväkirjan ja oikean elämän välisen yhtälön tulisi olla enemmän kuin negatiivinen luku ja uusien muuttujien löytäminen on ollut viime aikoina varsin hankalaa.

Riittävä toisto koulii nähtävästi itselleen tapojensa orjan: kerran bloggaaja, aina bloggaaja. Ja mikäs tässä, kun toiset tuottavat näin mielipuolista sisältöä. Steven Meisel ja Vogue Italian taustatiimi, olette jumalasta seuraavia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s