miguel_theguardian

Vedin pari viikkoa sitten yliannostuksen populaarikulttuuria ja katsoin saman viikonlopun aikana kolme musiikkigaalaa. Maraton ei tehnyt yhtään sen viisaammaksi, mutta nosti esiin yhden kadoksissa olleen lahjakkuuden.

Justin Timberlaken paluun lisäksi Grammy-gaala jätti jälkeensä lähinnä tuhanteen kertaan kuultuja kiitospuheita ja kahteen minuuttiin typistetyn kohokohdan. Tosin Miguelin ääni ehti jo siinä ajassa valua ihon alle.

Kaksi kiiteltyä levyä purkittaneen, valtavalla volyymilla tykittävän tähden ja naurettavan lyhyen ohjelmapaikan yhtälössä falskaa jokin ja pahasti. Se jokin on todennäköisesti syy siihen, että laulaja on soinut omassa soittimessanikin loopilla vasta tänä keväänä.

Oli miten oli, Miguelin ääni vaatii tulla kuulluksi. 80-luvun väreillä ja kutsuvalla funkilla höystetty Adorn on, noh, moderni mestariteos.

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s