Mr. Porter x London Collection

nayttokuva_2013-01-08_kohteessa_22.33.36

Vuodenvaihde on esitellyt taas parhaat puolensa ja tarjoillut listoja lupauksista, julkkiskuvioista ja kaikesta muusta mahdollisesta. Higsnobiety puolestaan meni ja keräsi miesten viime vuoden tyylikuvioista kamalimmat.

Maastokuvion ylilyönti, megginsit ja YOLO voivat jäädä minunkin puolestani menneisyyteen. Verkkolehti esittää myös hyvin kohtuullisen toiveen: vaatemerkit voisivat vetää hieman henkeä yhteistyökuvioidensa tiimoilta. Tosin huonolta näyttää, sillä Mr. Porter avasi hanat jo tänään.

Net-a-Porterin pikkuveli värväsi neljä Ison-Britannian kiinnostavinta suunnittelijaa ja loi muutaman vaatekappaleen eksklusiiviset mallistot. Verkkokaupan listoille pääsivät Matthew Miller, Sibling, Richard Nicoll ja Katie Eary.

nayttokuva_2013-01-08_kohteessa_22.41.51

Odotin itse kovasti Earyn digiprinttejä, mutta suunnittelijan tähtäin osoitti tällä kertaa jonnekin aivan muualle kuin omiin makuhermoihini. Richard Nicoll puolestaan vetosi hyvinkin vahvasti graafisilla elementeillä ja virkeillä värivalinnoillaan.

Kaiken kaikkiaan perusteltu ja järkevä yhteistyökuvio tällä kertaa. Löydät malliston loput vaatteet täältä.

Kuva täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s