Myönnän,

olen nettishoppailija henkeen ja vereen. Alla olevasta oppaasta löytyykin lista erinomaiseksi havaittuja vaatekauppoja, jotka luonnollisesti puhuttelevat omaa tyyliäni, mutta joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin.

Joten olkaa hyvät: tiukka tusina netin tyylikkäimpiä puljuja.

kaupat_1

1. Aloita näistä:

Caliroots:

Ensirakkaus pitää monen vuoden jälkeenkin. Ruotsalainen nettikauppa on laajentanut  toimintaansa streetwear-kamoista premium-merkkien puolelle ja saman katon alta löytyy myös valtava lenkkariosasto. Useiden tilausten jälkeen voin käsi sydämellä todeta, että näin verkkoliikkeen tuleekin toimia: luotettavasti ja täsmällisesti.

ASOS:

Yksi blogosfäärin rakastetuimmista nettikaupoista on vertaansa vailla. ASOSin järkälemäinen valikoima ja ilmaiset postikulut madaltavat shoppailukynnystä, mutta hinnat tuntuvat jostain syystä olevan toisinaan kalliimpia kuin muualla.

Zoovillage:

Zoovillagesta löytyy laaja, mutta harkitusti kasattu valikoima lähtien Acnesta ja Gant Ruggerista halvempiin merkkeihin. Kannattaa tarkistaa erityisesti mahtava ale-puoli!

kaupat_2

2. Katu-uskottavat:

Endclothing:

Vaatemerkkien välisiä yhteistöitä syntyy tänä päivänä enemmän kuin tarpeeksi ja Endclothing on yleensä poiminut parhaat päältä. Erikoismallistojen lisäksi kaupasta löytyy myös oman tyylini kannalta tärkeimpiä merkkejä. Suosittelen myös tarkastamaan puljun Facebook-sivuston!

Tog + Clogs:

Nettikaupparintaman uusin tulokas Togs + Clogs on parantanut juoksuaan julkaisunsa jälkeen. Sivuston nuorekkuus miellyttää varsin kovin ja merkkivalikoimakin yllättää Vanishing Elephantin ja Leviksen alamallistojen kaltaisilla nimillä.

The Hip Store:

Kuluneen vuoden lemppariliike ei tarjoa varsinaisesti mitään mullistavaa, mutta jostain syystä sen valinnat ovat liukuneet ostoskoriini tavallista useammin. Vastikään julkistettu uusi ulkoasu ei tosin toimi läheskään yhtä hyvin kuin vanha.

kaupat_3

3. Hienostuneempaan makuun: 

Très Bien Shop:

Très Bieniä voisi kai tätä nykyä kutsua instituutioksi vaateliikkeiden saralla. Kahdesta seuraavasta liikkeestä putiikki eroaa kuitenkin pohjoismaalaisempaa fiilistä henkivällä tarjonnallaan.

Menlook:

Nettikauppojen kovin outlet löytyy Menlookista. Mikäli mielessäsi on esimerkiksi Norse Projectsin, 3.1 Philip Limin tai Acnen vaate, ei kierros liikkeen alelaarien puolella mene takuulla hukkaan.

Mr. Porter:

Net-a-Porterin pikkuveli ei ole vain nettikauppa. Se on myös miestenlehti, tyylikirjasto sekä henkilökohtainen pukeutumisneuvoja. Liikkeen valikoima nojaa vahvasti kalliimpiin luksusbrändeihin, mutta onneksi ihailu ei maksa mitään. Lisää tietoa Mr. Porterista löydät täältä.

kaupat_4

4. Vanhoja aikoja haikaileville

Sivletto:

Sivletto on kuin fiftarihenkisen tavaran paksu postimyyntikuvasto. Kannattaakin varata hetki aikaa näille sivuille suunnistettaessa.

Grandpa:

Jos olisin jokin nettikauppa, olisin ehdottamasti ruotsalainen Grandpa. Liikkeen perustajat ovat kohdentaneet valikoimansa täydellisesti nykyajan vanhalle sielulle. Lisäerikoisuutena mahtava vintagekamoista koostuva sisustuspuoli.

Garageland:

Garageland.fi on Viiskulmaltakin löytyvän putiikin nettiversio. Mikäli esimerkiksi kukkakuosinen paita puuttuu vielä vaatekaapista, tässä aarreitta metsästykseen.

Nettikauppavinkkejä kannattaa kaivella myös blogin vanhoista postauksista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s