Like a boss

up_black_black_2

Elämä on ollut tänä syksynä sellaista tasaisen varmaa kellumista. Muutamat pakolliset painot ovat roikkuneet harteilla, mutta muuten arki on ollut epäilyttävän kivaa ja helppoa.

Tänä aamuna silmäluomia painoi umpeen pitkään kadoksissa ollut ystävä. Tiedättehän, sellainen yleismaailmallinen vitutus ja tunne siitä, että mikään ei onnistu, eikä ihminen ei kerta kaikkiaan vain riitä maailmalle.

Kiitos ja hei Maanantai, elämä oli niin paljon vaivattomampaa ilman sinua.

Päivän pakollisten suoritusten jälkeen pujottelin kuitenkin Stockmannin alakerran kautta kotisohvalle ja Madison Avenuelle. Mad Menin viimeisimmän tuotantokauden siivittämänä siirryin 20-luvun New Jerseyhyn, josta reitti vei suomalaisen suunnittelijan luomusten luo.

side_navy_brown2

Aiemmin vaatteidensa puolesta blogissa näkynyt Fernando Korpi on suunnittelut kolme kenkäparia, jotka ovat saaneet inspiraationsa HBO:n menestyssarjasta Boardwalk Empire.

Sakari Jakobssonin valmistamien kenkien nahka tuoksuu tietokoneruudun läpi ja suunnittelijan luomat yksityiskohdat taistelevat rohkeasti perinteiden kanssa. Jalkineet ovatkin kuin entisaikojen mafiapomoilta nykyajan dandyn kenkäkomeroon puhallettuja.

Kalosseja, jotka johdattelisivat oikeaan suuntaan maanantain pimppaamasta reitistä huolimatta.

up_green_white

Kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s