encounter_1

Olen sisäistänyt tänä syksynä uuden kikan: hellävaraisen höveliyden. Esimerkiksi aamuisin on niin paljon iisimpää antaa vain mennä kuin suorittaa asioita sotilaallisessa järjestyksessä.

Ajatusmalli toimii ainakin siihen saakka, kunnes raitiovaunussa huomaa pukeutuneensa järjettömiin vaatteisiin ja unohtaneensa pestä hampaat. Mutta onneksi ympärillä leijaileva kemiallinen aura hoitaa homman kotiin.

Hyvä hajuvesi nimittäin peittää näkyvimmätkin mokat, ja Calvin Klein tarjoaa sekä sulle että mulle uuden turvan.

Olen kokeillut lyhyen elämäni aikana vähän kaikenlaisia ödöörejä, joista Calvin Kleinin Truth oli ensimmäinen veto. Ostin tuoksun kultaisina yläastevuosina Teneriffalta, ja siltä se tätä nykyä haiseekin: kloorivedelle ja kulahtaneille luokkahuoneille.

encounter_2

Onneksi merkin uusin hajuvesi, Encounter, vastaa enemmän muutamaa vuotta vanhempaa minua. Käyttööni on viime vuosina kertynyt enemmän tummempia sävyjä, joista Yves Saint Laurentin La Nuit De L’Homme ja Comme des Carconsin Wonderwood ovat koukuttaneet koviten.

Encounter saattaisi hyvinkin olla yhtälön arkea pyörittävä palanen. Se muistuttaa hieman Chanelin vahvempia tuoksuja ja Dior Hommen kaltaisia massahajuja. Pullon design sulautuu tuoksun ympärille luotuun synkkään maailmaan, vaikka sen falskaava suutin aiheuttaakin pientä ärtymystä.

Ja mikäli haluat joko itse tuoksua helvetin hyvältä tänä syksynä tai vaihtoehtoisesti muuttaa poikaystäväsi tai jonkun muun miespuolisen henkilön Hollywoodin viikingiksi, nyt olisi tilaisuus.

Arvon blogini lukijoille yhden Calvin Kleinin Encounter -hajuveden (50 ml, edT) yhteistyössä Bernerin kanssa. Osallistut arvontaan vastaamalla ytimekkäästi seuraavaan kysymykseen:

mikä on luottotuoksusi?

Kirjoita vastauksesi alla olevaan kommenttiboksiin nimimerkin ja/tai sähköpostiosoitteen kera. Kilpailu päättyy ensi viikon perjantaina eli 5.10 klo 12.00.

Arpaonnea ja mahtia viikonloppu.

Kisa suljettu! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s