375593_10151009456753108_2045726404_n

Kolean kelin kiriessä kesän etumatkaa kappaleiden sanoitukset alkavat kiinnostaa entistä enemmän. Mitä enemmän musiikin solmuihin voi kietoutua, sen parempi.

Ennen kuin Sen Suurimman Tarinoitsijan vadelmavene kolahtaa lähilaituriin, on hyvä hetki esitellä mahdollisen kruununperijän tuotoksia. Tom Rosenthal on nimittäin tehnyt jotakin sellaista, johon en ole itse aikaisemmin törmännyt.

Viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut runoilijasielu luottaa Lekmania synkempään ja jonkin sortin syvempään kerrontaan. Ilmeisesti Skinsinkin taustalla pyörinyt Take Care on hyvä esimerkki siitä, miten tunteita voi pakata alle kahteen minuuttiin.

Uusimman julkaisunsa yhteydessä Rosenthal on jättänyt omat tarinansa taka-alalle ja kerännyt niitä 18 ihmiseltä. Avatumisia säestää muusikon säveltämä musiikki, joka kaikuu kauniisti taustalla.

Ja nättiä jälkeähän siitä on syntynyt: koko kuuntelukokemus on jopa häiritsevän intiimi. Vähän kuin salakuuntelisi toisten keskusteluja, joista toiset saavat veren kiehumaan ja toiset elämään mukana.

Tässä vaiheessa joudun ohjaamaan koko porukan Soundcloudin puolelle, sillä soitin ei tahdo ilmeisesti upottautua tähän.

Hieno projekti, joten klikkaaminen on hitsin suositeltavaa.

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s