ty-segall-photo-by-denee-petracek.jpeg

Kuudes linja lyö Kuudes Aisti -festivaalin päätöspäivänä pöytään melkoisen värisuoran. Ilta alkaa kotimaisella Black Twigillä ja jatkuu Iceagen, sekä Avengersin kaltaisilla nimillä. Ja siinä välissä lauteilla käy myös eräs Ty Segall.

Rämäpäisen autotallikahinan ja poukkoilevan punkin suurlähettiläs on ollut koko uransa ajan muusikko tuotteliammasta päästä. Tänä vuonna Segallilta ilmestyy peräti kolme levyä: Ty Segall Bandin debyyttialbumi ilmestyi alkuvuonna ja White Fencen kanssa tehty yhteisprojekti muutama hetki sitten.

Saa nähdä, millaisen sooloalbumin mies julkaisee toisten jatkoksi. Sitä ennen on kuitenkin tärkeämpääkin mietittävää, kuten kuullaanko sunnuntaina Girlfriend ja The Drag. Ovatko T. Rex -coverit kenties settilistassa vielä mukana?

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s