Kuudes Aisti: The Burning Hell

burninghell

Kesän odotetuin viikonloppu on ihan just tässä ja nyt. Suomen festivaalirintaman uusin ja kirkkain helmi Kuudes Aisti aukeaa perjantaina. Ja mikä olisikaan parempi tapa nostattaa festarifiilistä kuin hehkuttaa tapahtumaan saapuvia artisteja.

Burning Helliä ei voi kuunnella taustalla, jos aikoo tehdä jotain sanoihin liittyvää –“, kertovat tapahtuman nettisivut ja se on aivan totta.

Kanadalainen ryhmärämä kertoo tarinoita, joita ei voi ohittaa tiukoillakaan väistöliikkeillä tai viileillä olankohautuksilla. Ne pakottavat kuuntelemaan ja lopulta elämään mukana.

Ja itsehän rakastan sanoittajia, jotka eivät pelkästään availe sydänsurujaan, vaan kertovat oikeita tarinoita. Pakettia ei riko myöskään taustalla pauhaava puhallinorkesteri ja mustalaismeininkeihin kurotteleva alkukantaisuus.
Mikäli perjantaina tekee mieli sekoilemisen sijasta myös kuunnella keikan verran musiikkia, on The Burning Hell oiva valinta. Ja voihan siellä vähän myös tanssia:

“And an accident is something that you don’t plan,
it’s like the Y chromosome between a woman and a man.
One day I might get hit by a bus or get cancer,
but right now all I am now is a fabulous dancer.”

https://vimeo.com/41764441

Lisää biisejä löydät muun muassa bändin Soundcloudista tai Spotifystä. Lilyn editori ei valitettavasti anna mahdollisuutta upottaa biisejä suoraan postaukseen.

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s