birdsofparadise1

Lupasin itselleni vähän liikoja. Päätin pääsykoekevään kriittisimmillä hetkillä ostaa Givenchyn digiprintatun t-paidan, mikäli koulupaikka napsahtaisi omalle kohdalleni.

Koulu alkaa ensi syksynä (tuuletuksia!), mutta paratiisipaidat saavat luvan odottaa vielä muutaman hetken uutta omistajaansa. Vuokran suuruisen summan sijoittaminen t-paitaan ei ole muuta kuin älytöntä.

Mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy niin ketjuliikkeistä kuin pienempienkin merkkien valikoimista.

Zara oli muiden muassa väsäillyt Givenchyn printeistä omat versionsa. Paidat näyttävät törkeiltä kopioilta, mutta paremman puutteessa olisin kyllä kelpuuttanut.

birdsofparadise2

Niitä ei vain löytynyt mistään: ei Helsingistä, ei Tukholmasta, eikä Berliinistä. Olenko sattunut liikkeisiin erittäin paskaan aikaan vai onko kukaan muukaan nähnyt t-paitoja vaaterekeissä?

birdsofparadise3

Brittiläisen Katie Earyn digiprintti-valikoima lähentelee enemmän Christopher Kanen maailmoja. Takuuvarmoja katseenkääntäjiä, moiset villieläimet.

birdsofparadise4

Ja pakko se kai on vielä mainita, että Givenchyn t-paidat ovat alennuksessa Mr. Porterissa. Ostakaa ne pois, ettei mun tarvitse enää sortua.

Kuvat 1234 ja 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s